Неръждаема стомана Tee

Чат сега
Информация за продукта

Ако планирате да закупите неръждаема стомана чай Китай от професионални неръждаема стомана t-елемент инокс чай производители в Китай и доставчици Китай, моля не се колебайте да се свържете с Беал отраслова група, оборудвани с продуктивни фабрика, ние сме винаги на ваше разположение.

Тръба чай е вид тръба монтаж, предназначена за присъединяване към ВиК тръби. С тръба чай водопроводчик да комбинирате или разделите на потока на две отделни тръби. Като цяло един стандартен тръба чай се използва да се присъединят към тръби със същия диаметър. Обаче чай може да се използва да се присъединят към тръби с различни диаметри, когато тя включва редуктор. Нашите тръба тениски могат да бъдат направени от широк спектър от материали, които да отговарят на нуждите на различни приложения. В допълнение, за да отговарят на изискванията на международни клиенти, може да се направи съответствие с голямо разнообразие от стандарти, такива като АМСП, DIN, JIS, EN и др.

Ние предлагаме санитарна арматура, неръждаема стомана санитарна арматура и фитинги от неръждаема стомана, които са произведени с помощта на оптимално качество неръждаема стомана. Нашата широка гама от санитарни неръждаема стомана чай е известен сред поради неговата якост на клиента. Тези стоманени фитинги в различни класове and облицовки на нуждите.

Спецификации:
1.size: DN25-DN100 1"-4"
2.Standards: ISO, IDF, DIN, SMS, 3а
3.material: SUS304, SUS316L
4. филтрация точност: 0.45, 0,10, 0.65, 1.0, 3.0, 5.0, 10.0 (μm)
5. филтър материал: политетрафлуороетилен (PTFE), полипропилен (PP), полиестер Сулфониран (ПЕС/PS), PVDF (PVDF) найлон (N6, N66) смесване глоба (КН - CA)
6. работна температура: < 125
7. филтър количество: 1-14. (a)
8. свързване форми: заваряване, папрат, резба, фланец
9. уплътнителни материали: EPDM, FPM
Видове:
BS издърпайте Tee
SMS Tee
3а Tee
Стяга Tee
Повърхност:
Вътре повърхностна обработка: Ra≤0.8μm/1.6μm
Външна повърхностна обработка: Ra≤0.8μm/1.6μm
Приложение:
Ултра-чист вода и филтриране; Ултра чист електронни химически разтвор филтриране; Резервоар за ферментация, резервоари, съставки кутии, стерилни отработени, филтриране на входа; Електронно промишлено висока чистота газове филтриране

Запитване