904L Неръждаема стоманена ламарина / плоча

904L Неръждаема стоманена ламарина / плоча
Чат сега
Информация за продукта
С богат опит и опит, Beall Industry Group е една от водещите производители и доставчици на листове / плочи от 904 листа. Имаме стотици висококвалифицирани работници на ваше разположение. Моля, бъдете сигурни, за да получите конкурентна цена 904l неръждаема стомана лист / табела за продажба с нас.

Листовете от неръждаема стомана 904L / N08904 са с висока устойчивост на корозия в широк диапазон от процеси. . Ние държим около 5000-10000 метрични тона неръждаема стомана на склад месечно. Като една от големите акционери в Китай, ние предоставяме най-добрите цени, качество, подкрепа и бързо време за доставка

904L (UNS N08904) сплав от неръждаема стомана е супер аустенитна неръждаема стомана, предназначена за умерена до висока корозионна устойчивост в широк диапазон от процеси. Комбинацията от високо съдържание на хром и никел, съчетана с добавки на молибден и мед, осигурява добра до отлична устойчивост на корозия.

С високо легираната си химикалка - 25% никел и 4.5% молибден, 904L осигурява добра устойчивост на крекинг на корозионното натоварване, устойчивост на корозия и обща корозионна устойчивост над 316L и 317L молибден подобрени неръждаеми стомани.

Сплав 904L първоначално е разработен да издържа на среди, съдържащи разредена сярна киселина. Той също така предлага добра устойчивост срещу други неорганични киселини като гореща фосфорна киселина, както и повечето органични киселини.


Запитване